Joka ilta tanssitaan
- lähilavoilla ja Kimmelissä

Joka ilta tanssitaan
- lähilavoilla ja Kimmelissä

Joka ilta tanssitaan
- lähilavoilla ja Kimmelissä

Ohjelma

Tutustu monipuoliseen tanssiohjelmaamme. Luvassa muun muassa Tango Argentinoa, Bossanovaa, Sambaa, Wanhaa Swingiä ja Boogie woogieta.

Hinnasto

Voit valita esimerkiksi yhden tai viiden päivän tanssipassin. Hyödynnä myös nopean ilmoittautujan edut!

Ilmoittautuminen

Tervetuloa juhlavuoden Tanssiviikoille - luvassa entistäkin monipuolisempaa ohjelmaa! Nopeille ilmoittautujille edulliset ennakkomaksuhinnat.

Majoitus ja tapahtumakeskus

Tanssiviikon majoitus sijaitsee Sokos Hotel Kimmelissä. Tanssiviikolle on omat edulliset hinnat ja kaikki voit varata etukäteen.JOENSUUN  TANSSIVIIKKO 2021 KUTSUU !

* Kesäyön Auringon Tanssileiri
* Wanhan Tangon ja Tangovalssin leiri
* Argentiinalaisen Tangon leiri
* Tanssinohjaaja/opettajakoulutukset

Seuraa leiri-ilmoittelua netissä !

Joensuun Tanssiviikko alkoi viikonlopun mittaisesta Joensuun Humppamarkkinoista vuonna 1997 ja muuttui sitten Joensuun Tanssimarkkinoiksi ja lopulta Joensuun Tanssiviikoksi, kun  tapahtumasta tuli viikon mittainen vuotuinen tapahtuma.
Tanssiviikolla on pidetty v. 2000 ja v. 2010  Humpan MM-kilpailut


Tansssiviikko kokoaa eri tanssilajien harrastajat yhteen ja tanssimaan yhdessä aamusta aamuun ja illasta iltaan. Kaukaisimmat vieraat ovat tulleet Intiasta ja Turkista, Kuubasta, Sveitsistä, Saksasta ja Serbiasta pohjoismaiden lisäksi. Tanssiviikon aikana on myös omat leirit Wanhan Tangon ja Argentiinalaisen tangon harrastajille.

Joensuu on iloinen karjalainen kaupunki, jossa päivisin kokoonnutaan torikahviloihin nauttimaan maailman parhaista Karjalanpiirakoista munavoilla ja turisemaan tuttujen ja tuntemattomien kanssa.  Joensuun nimi tulee Pielisjoesta, joka laskee Pyhäselkään.

Joensuun Tanssiviikon tapahtumakeskuksena on jo vuosien ajan ollut 
SOKOS HOTEL KIMMEL, josta löytyvät sekä laadukkaat tanssisalit, majoitus ja ruokailut.
KIMMEL  sijaitsee Pielisjoen ja Joensuun koskien rannalla, jossa voit vapaa-ajallasi vaikka käydä onkimassa Pielisjoen taimenia ja kirjolohia.  Tanssiviikon aikana tanssitaan iltaisin myös  lähitanssilavoilla, sekä laiturisalsaa satama-alueella ja puistosalsaa Sirkkalan puistossa Kimmelin vieressä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan Pohjois-Karjalan pääkaupungin vieraanvaraisuudesta, tanssista ja karjalaisista herkuista !

                                       Keskellä kesää, keskellä Joensuuta !